PRODUK Jual Panas

Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin

  • Clamp on Portable ultrasonic Flow Meter TUF-2000H

    Klem ing Meter Aliran ultrasonik Portable TUF-2000H

    Clamp on Meter Aliran ultrasonik Portable TUF-2000H Clamp on Portable ultrasonik Flow Meter minangka alat pangukuran sing becik kanggo survey aliran lan aplikasi pipa tertutup sing dibutuhake pangukuran cairan sing ora invasif lan bisa dipercaya biasane ing banyu resik. Fitur Utama: • Ngukur Akurasi Dhuwur • Ngukur ora nganggo gangguan ing transduser, ora ana tekanan mudhun, ora ana gangguan pipa • Jangkauan pangukuran sing amba saka DN15mm nganti DN6000mm miturut transduser sing beda ...

  • Digital Ultrasonic Flaw Detector KUT600

    Detektor Cacah Ultrasonik Digital KUT600

    Detektor Cacah Ultrasonik Digital KUT600 Detektor Cacah Ultrasonik Digital KUT600 bisa kanthi cepet, gampang lan akurat mriksa, nemokake, ngevaluasi lan diagnosa macem-macem cacat ing sawijining karya tanpa karusakan. KUT600 minangka detektor cacat industri sing ora bisa ngrusak kalibrasi otomatis, Entuk otomatis • ana 14 standar DAC ing KUT600 • Jupuk cepet lan swara sing sithik • Memori gedhe ing grafik 1000 A. • Piranti lunak pc lan laporan sing kuat bisa diekspor kanggo unggul • Metal case Featur ...

  • Digital Portable Hardness Testers for Rollers KH200S

    Penguji Kekerasan Portable Digital kanggo Rol K ...

    Penguji Kekerasan Portable Digital kanggo Rollers KH200S digunakake ing macem-macem aplikasi sing dirancang khusus kanggo gulungan baja cor, tes gulung baja palsu, gulungan besi cor, lan uga bisa nyoba. Aplikasi Utama: 1. Mesin sing dipasang lan bagean 2 sing wis diinstal kanthi permanen. Cetakan rongga rongga 3. Barang kerja abot 4. Bantalan lan bagean liyane 5. Kasus sing mbutuhake asil tes kanthi rekaman asli sing normal 6. Identifikasi bahan saka gudang bahan logam 7. Tes cepet ...

  • Portable Leeb Hardness Tester KH200

    Portabel Leeb Hardness Tester KH200

    Digital Leeb Hardness Tester KH200 nampilake tes Leeb Rebound kanthi akeh kanggo logam. Digunakake kanthi akeh kanggo tes ing cetakan rongga Die, Bantalan lan bagean liyane, Analisis gagal kapal tekanan, generator Uap lan peralatan liyane, Alat kerja abot, Mesin sing dipasang lan bagean sing dipasang kanthi permanen. Fitur • Nduwe fungsi kalibrasi nilai wiwitan, priksa manawa data ditrapake lan akurat ing macem-macem kode lan standar; • Iki tahan banget tumrap getaran, ...

  • Portable Leeb Hardness Tester KH180

    Portabel Leeb Hardness Tester KH180

    Tester Hardeb Leeb Portable iki kanggo nyoba atose ing macem-macem obyek ing pirang-pirang industri, bahan uji coba kalebu Baja lan baja cor, baja paduan, baja tahan karat, besi cor abu-abu, besi uluran, paduan aluminium cor, paduan seng tembaga (kuningan), timah tembaga paduan (tembaga), tembaga murni, baja palsu. Hardness Aplikasi kudu ditegesi minangka resistensi material tumrap lekukan, ing ngisor iki minangka aplikasi utama sing digunakake tester hardness portabel. Mati rongga cetakan Bantalan ...

  • Split Type Coating Thickness Gauge KCT300

    Pangukur Ketebalan Lapisan Tipe Split KCT300

    Gauge Ketebalan Lapisan Tipe Split KCT300 Gauge Ketebalan Lapisan KCT300 nggunakake cangkang logam kedap udara tahan lama sing dilindhungi saka kejut, pelumas, kelembapan, nambah umur layanan instrumen kasebut, Kekandelan Lapisan Tipe Pisah digunakake kanggo ngukur lapisan galvanis, cat, lapisan proteksi geni lapisan tahan erosi, lapisan Enamel, lapisan fosfat. Digunakake kanggo uji coba kualitas ing industri Manufaktur, pamrosesan logam, industri kimia, industri otomotif, departemen inspeksi ...

  • Split Type Surface Roughness Tester KR310

    Tipe Split Roughness Tester KR310

    Tipe Split Tipe Roughness Tester KR310 Tipe Split Tipe Roughness Tester KR310 minangka tester kekasaran permukaan seluler sing gampang nganggo unit drive eksternal, sing unit drive stylus bisa disimpen ing unit utamane kanggo pangukuran standar, utawa dipisahake karo unit tampilan kanthi nggunakake kabel sing disedhiyakake sing ngidini pangukuran luwih fleksibel ing orientasi apa wae. Driver bisa dipisahake lan dipasang maneh ing siji langkah sederhana. Nggunakake kontrol chip DSP lan pangolahan data, fitur kacepetan dhuwur, ...

  • Pocket Surface Roughness Tester KR110

    Tes Kasar Kasar Lumahing Kantong KR110

    Pocket Surface Roughness Tester KR110 Pocket Surface Roughness Tester KR110 minangka tester kekasaran cilik sing kompak lan terintegrasi. paramèter yaiku RA, RZ, RQ, RT Sajrone ngukur, sensor didhukung dening bagean presisi, obah kanthi linear sadawane dawa stroke, ing wektu sing padha, pucuk sensor alon-alon dipindhah munggah lan mudhun miturut atose permukaan, gerakan tesis kasebut disebabake deformasi chip piezoelektrik, banjur output muatan listrik, sinyal digedhekake, disaring lan didigitalake. th ...

  • Main Products

    Produk Utama

    Produk utama yaiku Tester Kasar Lumahing, Ukur Kandhel Ultrasonik, Gauge Pelapisan Coating, Tester Hardness Portable ...

  • High Reputation

    Reputasi Dhuwur

    KAIRDA GROUP CORPORATION didegake ing Desember 2010, pabrik utama NDT ing China. wis sukses nggayuh kapercayan pasar ...

  • Quality Service

    Layanan Kualitas

    Produk kita dhewe kanthi garansi nganti rong taun lan perawatan seumur hidup. Kita bakal nyedhiyakake latihan pangopènan lan aksesoris kanthi rega biaya.

  • Sincere Cooperation

    Kerjasama Tulus

    KAIRDA devotasi kanggo nggawe nilai kanggo industri NDT donya minangka tugas dhewe, kanthi ora pantes nyedhiyakake produk sing sampurna ing pasar ...

Pengembangan Perusahaan

Ayo maju menyang level sing luwih dhuwur

Rawuh NEW

Jaminan kualitas lan kapercayan.

  • Digital  Low Load Brinell HardnessTester HBS-62.5

    Digital Hard Load Brinell HardnessTester HBS-62.5

    Digital Low Load Brinell HardnessTester HBS-62.5 Digital Low Load Brinell HardnessTester HBS-62.5 nduweni fungsi lengkap karo pamrosesan data, konversi nilai atose lan sapiturute utamane cocog kanggo nemtokake atose Brinell saka bahan logam alus lan bagean cilik. Fitur • Integrasi teknologi pemrograman komputer, sistem pangukuran optik resolusi dhuwur lan teknik fotolistrik; • Input tombol alus; • Pangaturan sumber cahya; • Model uji opsional, tabel konversi, pra ...

  • Electronic Brinell Hardness Tester Wholesale HBE-3000A

    Elektronik Brinell Hardness Tester Grosir HB ...

    Grosir Brinell Hardness Tester Grosir HBE-3000A nggunakake sensor jinis sirkuit sing ditambahake karo sistem kontrol ditrapake kanggo ngukur nilai kekerasan kanggo bahan logam gandum gedhe, logam lan paduan nonferrous, macem-macem baja tempered, pengerasan lan tempering baja, khusus kanggo logam alus kayata aluminium murni timah, lsp. Model Spesifikasi HBE-3000A Total pasukan uji 612.5N, 980N, 1225N, 1837.5N, 2450N, 4900N, 7350N, 9800N, 14700N, 29400N Rentang Uji Kekerasan 8 - 650 HBW (Bola baja Hardmetal) Amp ...

  • Direct Reading Brinell Hardness Tester HBS-3000

    Maca Langsung Brinell Hardness Tester HBS-3000

    Maca Langsung Brinell Hardness Tester HBS-3000 minangka struktur mekanik presisi lan sistem mesin loop tertutup kontrol mikro saka produk mekatronik, HBS-3000 ditrapake kanggo proses operasional lan nyoba perusahaan manufaktur, perguruan tinggi lan institusi ilmiah. Fitur Utama • Sistem sensor mbukak lan kontrol elektronik daur ulang digunakake. • Sistem sensor fotoelektrik, kanthi 10 level tenaga tes. • Liwat input tombol alus, konversi antarane metode tes lan macem-macem ...

  • Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A

    Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A

    Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A umume digunakake kanggo nemtokake atose Rockwell logam ferrous, logam non-ferrous lan bahan non-logam. Kacepetan tekanan tes bisa disetel kanthi piranti buffering, lan pangowahan tekanan bisa diduweni kanthi muter tekanan milih rodha tangan. Operasi penguji cukup gampang, sanajan kinerja stabil lan saengga panguji bisa digunakake kanthi jembar. Model Spesifikasi HV-30T Tekanan Awal 98 ...